![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 29.01.2008
|
merhabalar.herkese geçmmiş olsun.bildiğiniz gibi korsenin çeşit çeşitleri var(milwauke,boston vb.)sizinkinin çeşidi nedir ve korseninizin tanımını,ağrı verip vermediğini yazarmısınız..bnm ki kalın bir plastik.önden bağlamalı
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 27.06.2008
|
ya ben 12 yaşındayım skolyozum 5 aydır skolyozum ve yeni çıkmış (spinecor)korse takıyorum korsenin iyileştirme özelligi var onun yüzünden ameliyat olmamıma gerek kalmadı ve ilk takamadan önce 38 dereceydi sırtım şimdi yani 5 ay sonra 19 dereceye düştübu aralar kontrolüm olucak doktomum adı ömer erşen belki dymuşsunuzdur ankarada gata çalışıo herrkeze öneririm
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: 05.01.2008
|
ben de 12 yaşındayım spinecor kullanıyorum diğer çelik korselerdn dahada rahat ama bi tek yazın sorun oluyo onada katlancaz artık ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 30.06.2008
|
merhaba arkadaşlar ben ameliyattan önce kullandığım korse tipinden korse kullanıyorum benim korsemin çeşidi boston ameliyattan önce yanında topa benzeyen bi cisim vardı çok sertti çok acıtıyodu ameliyattan sonra o topu çıkardılar ve ben korsemi günde 23 saat takıyodum ama 1 derece bile düşürmüyodu acaba bana niye o korseden vermediler benim derecem 40-45 arasıydı bilgisi olan var mı??????????
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|