|
|
|
#62 (permalink) |
|
|
Skolyozluyum. Korse kullanıyorum. Beni korsenin varlığı daha çok etkiliyo skolyozun varlığından... Ve 2 seneyi aşkın bir süredir düzenli bir ilişki yaşıyorum. Biz ayrı şehirlerdeyiz. Eğer söylemeseydim bilmicekti, ama hiç kormadan heşeyi anlattım ona uzun uzun. Şu anda skolyozuma karşı benden daha anlayışlı. Ben lanet ettikçe o durduruyor beni. Emin olun bu duygulrı fiziksel görünüş etkilemiyo! Bizim aramzda hiç bi sorun yaşanamdı bu sebepten dolayı..
|
|
|
#63 (permalink) |
|
|
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ama şöyle yazılanları okuduğumda kimsenin yürüme sorunu yok sanırım sadece skolyoz diye düşünüyorum. Kusura bakmayın ben kimseyi incitmek için söylemedim. Bende hem yürüme, hemde skolyoz varda onun için. Psikolojik olarak hangisiyle baş etmem gerekiyor seçemedim. Aşka gelince seni sen olarak sevecek ve herşeyinle kabul edecek bir insan benim karşıma çıkmadı. Böyle bir insanı bulanlar gerçekten çok şanslılarmış... Çünkü bu tür insanlar zamanımızda çok nadir bulunan varlıklarda
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
|
|
yaziniz cok guzel.ama ben skolyozlu hastalarin sizin yazdiginiz kadar karamsar oldugunu dusunmuyorum.bende dogusdan skolyozum.ama hastaligimii hic dert etmiyorum.cunki her seyin sebebini yuce Rabbimiz iyi biliyor.demekki bizim icin boylesi daha hayirli.hayta her zaman cok guzel bana gore.ne olursa olsun....
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
|
evet ben varım skolyozum 42 derece ve çift taraflı eğilme var. skolyoz olduğumu daha çıkarken biliyodu ve bunu hiç sorun yapmadı çünkü en başından beni sevdiğini söylüyordu şu andan tam 1 yıllık evliyim ve çok mutluyuz. sizi seven birini bulduktan sonra bu bir problem değil yaşamanın tadını çıkarın
|
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
|
mrb .arkadaslar ben hakan yenı uye oldum.benımde bır kız arkadasım vardı ve 6 sene cıktık cok guzel gunler gecırdık.gercekten benı cok sevıyordu ve evlılık planları bıle yapıyorduk.okulu bıttı eve dondu ve aılesıne bahsetmeye gelınce basaramadı korkuları vardı kız kardesıne bahsettı ve ne olduysa o gunden sonra oldu.bır anda anlamsız bır sekılde tartıstık ve bırdaha gorusmeyelım dedı ve bıttı.6 seneyı bır anda sıldı.cok zor gunler gecırdım.yıkıldım 33 yasındayım ve evlılık artık bana bır hayal gıbı gelıyor .evlenecegımede ınanmıyorum.bende herkez gıbı evlenmeyı hayal edıyorum cocuklarım olsun duzenlı bır hayatım olsun ama olmuyor ıste.olsun yınede halıme sukredıyorum.
|
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
|
skolyozun ve başka herhangi bir rahatsızlığın aşka engel olabileceğini düşünmüyorum. 4 yıl flört dönemi yaşadık daha sonra evlendik ve 2 yaşında oğlumuz var. inan çok mutluyuz darısı başına.........
|
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
|
14 senedir kifoskolyozluyum. Şuan 28 yaşımdayım.Bu süre zarfında karışık ilişkiler yaşadım. İlk defa 17 yaşımdayken aşık oldum ama tek taraflı bir aşktı. Aşık olduğum kişinin kız kardeşi benim arkadaşımdı o anlamıştı ben 'ne olur söyleme aramızda kalsın' diye tembihledim. Çünkü o zamanlar görüntü bozukluğundan dolayı beni istemez diye düşündüm. Ben böyle düşündükçe o her gün bize gelmeye başladı kaçamak bakışlarla beni süzüyordu. Onun bakışlarından kaçmaya çalıştım hep. Bir gün kız kardeşi bize geldi 'abim hakkında ne düşünüyorsun onu seviyor musun?' dedi. ben de çok sevdiğim halde 'sevmiyorum' dedim
Ben böyle deyince sevdiğim bize gelmemeye başladı ve bir kaç sene sonra evlendi eşinin ismi ne enteresandırki benim ismimden. Onu unutmak için kendimi internete verdim değişik insanlarla sohbet etmeye başladım yaptığımın yanlış olduğunu bile bile. 1 sene önce netten biriyle tanıştım sırf sevdiğimi unutmak için. tanıştığım kişi memleketimizden çıktı. Onunla yüzyüze görüşene dek çok güzel gidiyordu herşey. Beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapabileceğini söylüyordu.Hatta evlilik planları bile yapıyordu. 4-5 ay sonra realde görüştük 4 sefer. Tamam dedim bu son görüşmemiz beni bırakacak. Görüşmelerden sonra ilişkimiz eskisi gibi olmadı evlenmemize mani olarak babasını, ablasını öne sürdü. Bu yüzden ayrıldık; ama hala arkadaş kalalım diyor. Bense arkadaşlık taraftarı olmadığım için kabul etmedim.
|
|
|
|