![]() |
|
|
#6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 16.08.2007
|
skolyoz aşka değil hiçbirseye engel değil benımde vardı gayet mutluyduk su an ayrıldık arkadasız ama bunun skolyozla alaksı yok ve hatta onun sayesinde ben skolyoza alıstım ameliyata korkmadan girdim zaten o seviyorsa sizi her türlü sever kimsenin sağlıklı kalması garanti değildir
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 09.02.2008
|
sevgilimm var kocacım diyorum, hep birlikte olalım
benim hep kafama takılıyor ya onu mutlu edemezsem ama o varlığımın yeterli olduğunu sölüyor hayatımın anlamı... düğünden filan söz açılınca kötü oluyorum ben.ama karar verdim sevgi kolay bulunmuyor bu sevgim için kendime bile hesap vermek zorunda değilim.en çokta kızımız olmasını istiyoruz.skolyoz hamilelik bunlarıda düşünüyor o biliyorum.onu çoooooooooooook seviyorummmmmm.canımın canı mutlu olmak bizimde hakkımız.. ben aradığım ruhu buldum Allahım hiç koparmasın bizi sevgi herşeyi başarmak için bir güç..inadına sevgi dolu olmalı sevmeli Sevmek... İstemek... Hayal etmek... İnanmak... Olmayacak şey yoktur! Eğer ki; bu duygulara sahipseniz... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 10.03.2008
|
ben skolyozum ilerler diye aşık olduğum adamı terk ettim durumumu bilmiyodu internette başlamıştı yanlıştı biliyorum ama internette aşık oldum işte daha fazla bağlanmaktan korktum ve ayrıldım o bunu hiç bilmedi bilmesinde skolyoz hayatımı öyle kararttıki bazen ölmek bile istedim kızıcaksınız belki ama bana yazılan bu yazıyı ben sevemedim
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|