|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
sevgilimm var kocacım diyorum, hep birlikte olalım
benim hep kafama takılıyor ya onu mutlu edemezsem ama o varlığımın yeterli olduğunu sölüyor hayatımın anlamı... düğünden filan söz açılınca kötü oluyorum ben.ama karar verdim sevgi kolay bulunmuyor bu sevgim için kendime bile hesap vermek zorunda değilim.en çokta kızımız olmasını istiyoruz.skolyoz hamilelik bunlarıda düşünüyor o biliyorum.onu çoooooooooooook seviyorummmmmm.canımın canı mutlu olmak bizimde hakkımız.. ben aradığım ruhu buldum Allahım hiç koparmasın bizi sevgi herşeyi başarmak için bir güç..inadına sevgi dolu olmalı sevmeli Sevmek... İstemek... Hayal etmek... İnanmak... Olmayacak şey yoktur! Eğer ki; bu duygulara sahipseniz... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
ben skolyozum ilerler diye aşık olduğum adamı terk ettim durumumu bilmiyodu internette başlamıştı yanlıştı biliyorum ama internette aşık oldum işte daha fazla bağlanmaktan korktum ve ayrıldım o bunu hiç bilmedi bilmesinde skolyoz hayatımı öyle kararttıki bazen ölmek bile istedim kızıcaksınız belki ama bana yazılan bu yazıyı ben sevemedim
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: 10.07.2007
|
Alıntı:
Bu yuzden aradığımız yeri özenle seçmeliyiz... Geriye bakarak düz yolda bile yürüyemeyiz ilk önümüze çıkan taş ile yerde buluruz kendimizi. Hem aşk başını alıp gitmez öyle ilk sarsıntıda..... bu yüzden kendinizi şanslı sayın henuz aşk sizi bulmamış Ama siz aşkı bulabilirsiniz ? Nasıl mı :-) ? Önce Kendinizi sevin inanın bu çok işe yarıyor ,birden skolyoz bile verilmiş bir şans olmaya başlıyor hayatınızda. |
|
|
|
|