![]() |
|
|
#51 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: 15.11.2008
|
|
|
|
|
|
|
|
#52 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: 25.03.2008
|
gereksiz yere korkmuşum.kendi kendime napabileceğimi gördüm![]()
|
|
|
|
#54 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 29.08.2007
|
1.5 yıllık sözlüyüm.
Sözlümle küçüklüğümüzden beri tanışıyoruz ama ozamanlarda birşey yoktu tabi. 2.5 yıl önce başladı bizimkisi tamda benim ameliyat kararı alma zamanımdı. Benden çok hoşlanoyormuş o dönemler fakat yakınlaşamıyormuş red edilme düşüncesi yüzünden. Bir gün o büyük ameliyatımı duymuş ve beni kaybetme korkusuna kağılarak açılmaya karar vermiş. Bana ilk evimize geldiğinde belli etmeye başladı ama ben bana acıyor diye düşünüyordum hiç aklıma hoşlandığı gelmemişti ve bir gün internette yazışırken açıldı ne evet nede hayır diyebildim çünkü hayatta kalabileceğimi bile bilmiyordumki ne cevap verebilirdim diye düşüündüm ve günler öyle geçtiki biz birbirimize bağlanmaya başladık. 2 ameliyatımda da yanımdaydı bana güç veren oydu hepte yanımda kaldı ve sevgisini hiç eksik etmedi.Bu kadar güzel giden birlikteliği bizde sözlenerek resmileştirdik ![]() Sözlümün fiziki olarak bir sorunu yok sadece küçükken yapılan yanlış tedavi yüzünden yaşını göstermiyor. Benim sorunumu çok iyi biliyor ve her zamanda destek oluyor. Skolyoz sevmeye sevilmeye engel değilmiş inşallah jepiniz bir gün bunu yaşayarak öğrenirsiniz Yüreğinizden sevgi eksik olmasın |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|