![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 21.03.2008
|
selamlar öncelikle herkese.. oğlumun üstünü değiştirirken (6 yaşında) sanki biraz yamukluk farkettim ama büyük birşey yoktur diye düşünerek gittik doktora.bir doktorla yetinmemek lazımmış bunuda tekrar öğrendim ilk doktor yağ bezesi dedi inanmadım ona başka doktora götürdüm cerrahpaşaya gitmemi tavsiye etti sonunda gittik.sınırda bir skolyozu mevcut oğlumun korse kullanması lazımmış ama emar sonucunda karar verilecek.hep mi takacak bilemiyorum duyduğum izlenimler korsenin işe yaramadığı ne derece doğrudur tartışılır.umarım faydasını görürüz endişe korku içimi kapladı inş. hayırlı sonuçlar alırım.yüzmede tavsiye etti Önder bey. sizlerle paylaşmak istedim ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 29.03.2008
|
çok geçmiş olsun öncelikle...
çocuğunuzun yaşı daha çok küçük olduğu için ameliyat dememeleri normal sanırım... korse tedaviside kişiden kişiye değişiyor... ben korse ile tedavi olan sadece bir kişiyi tanıdım ama skolyozu epey düzeldi... öyle ki hiçbir şekilde dışarıdan belli olmuyordu eğriliği... bencede ilk başta korse tedavisini deneyin... zaten ameliyat en son çare... sitede küçük çocukları olan kişelerde var onlarla iletişime geçebilirseniz daha yararlı olur diye düşünüyorum... acil şifalar dilerim... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 11.07.2007
|
Merhaba,
Bende skolyoz hastası olduğumdan ameliyat öncesi gittiğim bazı Doktorların açıklamaları beni çok şaşırtmıştı, biri hatta kendini de aştı ve o dönem 80 derece skolyoz da kalsiyum tableti önerince kendimi tutamayıp gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. Muayene yarıda kaldı ama ben çok eğlenmiştim… Ama artık gülemiyorum ,hatta sinirimi bozuyor bu durum, ya bu tabletleri alarak düzeleceğine inanan insanlar varsa ? Ki benim yaşadığım bu olay istisna olmadığını anlayınca bu isimleri yayınlamak geliyor içimden..... bilmem o zaman onlar hala gülebilir mi ? Oğlunuz çok sevimli J ve sizde bilinçli bir Anne olarak elinizden geleni yapmışsınız korse tedavisinde genelde 23 saat uygulanıyor. Zor bir dönem ama denemeye değer, çok iyi sonuçlar alan hastalar var mutlaka ameliyat öncesi denenmeli. Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
çok teşekkürler açıklamanız için...emarın sonucunda ne sonuçla karşılaşacağımızı heyecanla bekliyoruz umarım hayırlı sonuçlar alırız.korse tedavisini illaki deneyeceğiz sonuçları yine burada paylaşacağım tekrar teşekkürler saygılar..
Doktora gülsem mi ağlasam mı bilemedim cerrahpaşada bu sonuçlarla karşılaşınca yağ bezesi diyen doktora gidip neler demek geldi içimden ama yapmadım. ![]() Daha önceden nasıl farkedemedim diye kendimi yedim bitirdim.oğlum FMF hastası ayrıca 5 yaşında testislerinden ameliyat geçirdi oğlumun sırtına bakmaya pek fırsat bulamadık diye kendime teselli versemde yinede kızıyorum kendime ama çokta geç değil sanırım.(yine bir tesellimi acaba )Önder bey'e güveniyorum korse tedavisi umarım yararlı olur.çok teşekkürler bilgilendirme için...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: 29.03.2008
|
merak etmeyin herşey yoluna girer...
çocuklar çok daha çabuk atlatıyor hastalıkları... bizden daha dayanıklı oldukları kesin... iyiki erken farketmişsiniz... birçoğumuzun ameliyattan başka şansı olmuyor... siz bu açıdan şanslısınız... tekrar çok geçmiş olsun... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
çok teşekkür ederim bu güzel destek içerikli mesajınız için...
erken teşhis beni umutlandırıyor elbette.. umarım hayırlı sonuçlar alırız... çok teşekkürker tekrardan ablası ![]()
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
emar sonucumuza göre Önder bey hangi korseyi kullanacağımızı söylediğinde verdiğiniz adresle iletişime geçerim inşaALLAH . Şehirin Ankara olması belki işimizi geciktirebilir.Belkide hiç gerek kalmaz herşey emar sonucunda belli olacak gerçi Önder bey korse kullanacak dedi neyse bende bilmiyorum emarı bekliyoruz. çok teşekkür ederim yardım için sağolun...
buna inanın herşeyi yapmış kadar memnun oldum desteğinizden msjınızdan...
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: 12.03.2008
|
simurg bu mesajını ilk kez görüyorum, bana yeşil kart için başvurmamı söylemştiniz hatta ben buraya yazımı yazdıktan 1 hafta içinde benmle irtibata geçmeniz beni çok etkilemişti , fakat ben sizin de aslında bir skolyoz hastası olduğunuzu şimdi öğrendim, şimdi daha çok güveniyorum size ve sölediklerinize, çünkü maalesef bilmeyen anlayamıyor ve karşılıksız yada bilinçsizce önerilerde bulunabiliyor, çok teşekkür ederim, ben araştırmamı yapıp dediğiniz yerlere gidip başvuracağım ve sizinle ve skolyoz olan herkesle iletişimimi kesmeyeceğim, ne mutlu böyle bir sitenin kurucularına, herkesden hayır duası alıyorlar... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|