|
|
#1 (permalink) |
|
|
karışık duygu fırtınası var içimde..bakıyorum hepsi de çok genç arkadaşlar..uzun yıllardır skolyozum önceki dr.lar ameliyat için hiç öneride bulunmadan felçten bahsettikleri için inanılmaz bir şekilde korkmuştum.ama iyi ki bu site var
) şimdi okuduklarımdan sonra (daha önce tedavileri reddetmeme rağmen)bayram sonrası dr. gidicem inşallah.ameliyat denirse eğer kabul etmeyi düşünüyorum. bakım süreci çok önemli benim için o konuya fazla değinilmemiş sanırım yada ben rastlamadım. benim yakınım fazla yok ablam ve annem yok örneğin eşim ilgilenecek sadece o yüzden daha geniş bilgi istiyorum mümkünse..umut dağıttığınız için çookkk teşekkür ederim kendi adıma..herkese sağlıklı günler diliyorum.. (derecem en son 50 yi geçmişti ( )
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
mrb
umutlu öncelikle çok geçmiş olsun...tabikide hasta bakımı çok önemli çünkü ameliyatdan sonra zor bir süreçten geçiyorsun kısa bir zaman bütün ihtiyaçlarını tek başına gideremiyorsun bu süreç hem çok yorucu hemde acı weren sir süreç diyebilirim ama ilk 10 -15 gün arasında daha sonra eskiisi gibi kendi ihtayacını kendin görebilirsinn derecem 50 demişsin skolyoz olduğna göre ameliyatlık bir derece![]() ![]() ...ve yaşınız kaç acabaa?????tekrardan çok geçmiş olsunn![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
37 yaşındasınız ve dereceniz 50 yi geçmiş derece ameliyatlık ama 37 yaşındaki birini amliyat edelermi bilemiyorumm inanki eğer gerçekten yapılabilecek önemli bir konuma gelmişse doktorunuz zaten yapar we pardon ama doktorunuz kim ????
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
ameliyat olamayışımın sebebi ben 05/05/2009'da omurilik damar daralması ameliyatı yani beyin ameliyatın oldum skolyozdan ameliyat olabilmem içinde beyin cerrahlarının onay vermesi gerekiyor beyin cerrahları sakat kalma riskim olduğu için onay vermiyor e doğal olarakta ortopedi doktorlarıda ameliyat edemiyorlar beyin cerrahı dr um bana eğer ameliyat olursan şu halini çok ararsın yani sakat kalırsın onun için onay veremiyoruz dedi ameliyat olamıyacağımı duyduğumda tabi ilk bir hafta kendime gelemedim üzülmekten çok ağladım çünkü kendimi okadar alıştırmıştımki ameliyat olup düzelmeye hayalini bile kurmuştum ama olmadı tüm hayalim kuş misali uçup gitti elimden banasa geriye kalan hayalkırıklığı ve okadar uğraşıp çıkarttırdığım tahlil kağıtları ama neye yarar sonuca ulaşamadıktan sonra dolapta duruyorlar ölece ilgilendiğiniz içinteşekür ederim
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar mrb
9 eylül üniv. hast. gittim nihayet filmlerim çekildi. prof.haluk berk ile ömer akçalı hocalar arasında kararsızım. sonuçları göstermek ve dr seçimi konusunda hangisi olacağına karar vermem gerekiyo.ekim 26 veya 27 sinde sonuçları göstericem.bu siteyle cesaret bulduğum için yine sizinle paylaşmak istedim.hiç kimse birbirini tanımıyor olmasına rağmen destek olmak güzel herkese teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ben Haluk Berk'e oldum tavsiye ederim |
|